Lintjes, lintjes en nog eens lintjes

Oh wat ben ik blij! Had vorige week lintjes besteld bij Farbenmix. Deze mensen maken zulke mooie stoffen en lintjes, ik ben er helemaal idolaat van! En dat wil ik natuurlijk graag even delen.

De eerste maaksels

Helaas, de afgelopen twee weken heb ik tropenrooster moeten draaien met twee zieke kinderen. Ze wisselden elkaar keurig af, dus ik had ze niet allebei tegelijk ziek en hangerig. Maar, het kroost is nu weer beter en ik kan eindelijk aan het werk. Hier het resultaat van de afgelopen dagen, het begin is gemaakt! Het is maar een kleine selectie. Sommige pennen/potlodenmapjes zijn dubbel, er zijn nog 43 knikkerzakjes gemaakt van allerlei kleurtjes ruitjesstof en twee sleutelkoorden (die was ik vergeten te fotograferen, held!)






Mijn eerste verkoop!

Jawel, dit was mijn eerste verkoop. Weliswaar al een tijdje geleden (december 2010), maar toch, mijn eerste verkoop. Het was een pennen/potloden mapje. Hopelijk is het meisje dat het kreeg er erg blij mee!
Het inpakpapier is van Flow, een super mooi blad wat ik in een jaar tijd tot lijfblad heb gedoopt en waarvoor ik voor mijn verjaardag weer een abonnement van heb gekregen, helemaal blij! Flow heeft trouwens ook een hele mooie papierserie gemaakt en daar ben ik ondertussen al trotse eigenaar van! Tja, ik heb nou eenmaal iets met mooie dingen! 

Nieuw logo!

Hiep hiep hoera, het is gelukt!!!! Na heel veel nadenken en zoeken is het gelukt, een eigen logo voor Klapzoen. Helemaal blij ben ik er mee! En met veel dank aan mijn lieve mannetje die mij heel lief geholpen heeft met het ontwerp!


Een nieuw jaar, nieuwe ontwikkelingen

Na bijna een jaar radiostilte zijn er eindelijk nieuwe ontwikkelingen te melden! Na een jaar denktijd, geen gedoe-tijd en tijd voor mezelf heb ik eindelijk de knoop doorgehakt! Ik ga beginnen met de opzet van mijn eigen zelfgemaakte spullen voor kinderen lijn, KLAPZOEN.
De eerste dingen zijn klaar, maar dat is pas het topje van de ijsberg. Nog een paar weken er tegenaan en dan in het voorjaar een leuke markt zoeken waar ik een kraampje kan huren. Is er dan genoeg interesse, dan ga ik mijn eigen webwinkeltje beginnen, inschrijven bij de K.V.K. en noem maar op. Maar, langzaam aan. Het is een hobby waar ik veel plezier aan beleef en dat is prioriteit nummer één, dat moet ook zo blijven.
Binnenkort zal ik wat foto's uploaden en plaatsen van mijn eerste maaksels!