Klaar!!

Pff, klaar! 52 knikkerzakjes om uit te delen. Leuke button van een ridder voor de jongens en een prinses voor de meiden. Nog een appel er in en ze kunnen uitgedeeld worden volgende week! Alleen dan de twee lieverds vertellen dat ze nog 11 daagjes moeten wachten tot ze echt jarig zijn...!



Jurkje

Iets waarvan ik eigenlijk had gezworen nooit te zullen gaan maken, puur omdat ik dacht dat ik zoiets echt niet zou kunnen, heb ik gisteren toch maar mooi gedaan. Had namelijk nog wat stof over van de olifanten dus dacht ik, ach, laat ik het eens proberen. Een jurkje voor Anne. Simpel patroon gevonden en hopla. Het ziet er super leuk uit, maatje 110, maar... het zit als een hobbezak om haar heen... jammer. Het is ook zo'n dun meiske. Nu maar aantrekken tijdens de vakantie als we gaan zwemmen. Daar is het nu juist wel weer ideaal voor!


Mies

Onze oude poes Dimme is helaas niet meer thuisgekomen, tot ons groot verdriet. Alle instanties ingelicht dat ze zoek was, maar helaas. Daardoor elke dag op de site van het asiel gekeken en al snel viel me één poesje op, zo lief. Ok, niet te snel een andere poes dacht ik nog. Eerst maar eens op vakantie (mei) en als ze er dan nog is, eerst maar eens kennismaken met de kinderen erbij. Wie weet wil ze ons helemaal niet. Maar, oh, het klikte. En hoe! En nu, nu is ze bijna een maandje bij ons. En wat is ze lief, voor ons allemaal! Onze Mies, negen maanden oud nu. 

Olifanten

Heb er inmiddels veel meer gemaakt, maar er zijn ook al een paar ergens anders gaan wonen. Deze twee blijven mijn kinderen trouw, Roosje (vanwege de kleine bloemetjes in de stof) en Hartje. Simpel, maar super leuk om te maken! Heb het patroon wederom bij Farbenmix gevonden, geweldig!