Taart!

Onze tweeling hebben afgelopen week hun 5e verjaardag gevierd. En ik had geen zin in een hema-taart (sorry Hema...), dus op naar een echte taartenwinkel.  Zelf het ontwerp gemaakt, een tweelagen taart in twee helften, één prinsessenhelft voor Anne en één ridderhelft voor Jonne. Daarop playmobilpoppetjes omdat ze dat ook voor hun verjaardag kregen. Was echt heel erg tevreden!En zie hier het resultaat! De vulling bestond uit cake, aarbeiensmurrie en verse aardbeien. En het wat lekker, echt smullen!




Cupcakes

Nog drie dagen te gaan voordat het kinderfeestje voor Anne en Jonne start. We gaan fijn naar de speeltuin toe. Ik zag het echt niet zitten om hier in huis al die dolle kids te zien rondrennen. Leuk, absoluut, maar oh zo druk. Dus de speeltuin, waar ze alle ruimte hebben en bovendien veel meer om op te klimmen/glijden dan hier in huis!

Als alle kinderen er zijn (oh je, 14 in totaal, waar ben ik aan begonnen...) gaan we eerst snel de boel gezellig maken en verzieren, dan cakejes en cadeautjes en spelen maar! Tussendoor wat drinken en snoepen en bij mooi weer misschien ook nog wel een ijsje. We zien het wel. De mama van een vriendje van Anne komt ons ouders versterken, dus al met al erg gezellig.

Maar die cakejes, wilde eens wat anders. Dus een boekje aangeschaft: 40 recepten voor cupcakes. Jummie, maar wel even uitproberen natuurlijk. Dus vandaag de zoete variatie (vanille) voor de kinderen, morgen hopelijk een hartige variatie: cupcake met kaas, spek en bieslook (leek me de makkelijkste om mee te beginnen, maar wil perse ze alle 40 eens maken, veels te leuk!).