Letterbak

Als ik iets leuk vind is het wel rondstruinen op rommelmarkten. En ik heb nogal wat dingetjes die ik wil vinden, deels omdat ik ze echt heel graag wil hebben, maar ook omdat ik ze gewoonweg te leuk vind ook al kan ik er weinig mee.
Op mijn rommelwenslijstje staat onder andere een olie-azijn-peper-zout stelletje, alleen Dé perfecte heb ik nog niet gevonden, maar ook nog mooie creusetpannen, mooie lampen.... en een letterbak. Laat ik dat nou een aantal weken terug, op een supermooie zondag, in Tongeren gevonden hebben. Alhoewel, eerlijk is eerlijk, mijn vriendin zag 'm! En blij dat ik er mee ben, echt super!! En wat ik dan ook zo leuk vind is een Belgisch fietsverzekeringsplaatje uit 1984, het jaar dat ik in Limburg ben komen wonen. Gewoon voor de leuk! Hier een korte impressie van een nieuw lievelingsplekje:



Kussen!

Vijftig vierkantjes, twee meter bolletjeslint en een grote dosis plezier! Dit alles heeft geresulteerd in een superleuke (retro-achtig) kussen! Maakt de boel meteen een stuk vrolijker! Helaas zijn de foto's niet super gelukt, maar goed genoeg om er even van te genieten!