Zelf doen met Klapzoen

Vanaf vandaag verkrijgbaar bij Klapzoen, de webwinkel waar je blij van wordt

Zelf doen met Klapzoen! 

Een leuke lijn met allerlei spulletjes om zelf te maken, met een beetje hulp van Klapzoen. In de pakketjes zit al het materiaal om mee aan de slag te gaan (ok, ik ga er van uit dat iedereen zelf een schaar heeft en nog wat basis dingetjes). Voorlopig alleen nog maar een pennenbakje, maar Klapzoen is druk bezig om nieuwe DIY pakketjes te bedenken en te maken! Veel maak plezier! Kijk snel op Klapzoen voor deze leuke pakketjes. 



Wie oh wie is de gelukkige?

Vol verbazing zag ik dat mijn blog sinds mei 2008 al 8.743 bezoekers heeft gehad. En wat begon met een enkele bezoeker per maand, is nu al opgelopen tot bijna ruim 1500 bezoekers per maand! Een gigantische sprong. 

En dat komt (helaas) niet alleen omdat ik zo'n leuke dingen maak, nee, ik ben ook druk bezig om mijn Klapzoen webwinkel site en mijn Klapzoen blog te optimaliseren voor zoekmachines. Leuk om te doen, maar dat het zo snel effect zou hebben, dat had ik absoluut niet gedacht. Maar hé, wat leuk!! 

Dus wat ga ik nu doen, iets leuks weg geven, een verrassing! Ook omdat het de tijd is om dingen weg te geven, maar vooral omdat het zo leuk is om iemand te verrassen, maar ook om te vieren dat het zo ontzettend goed gaat met Klapzoen! 
Wat moet je doen: like Klapzoen op facebook. De 100ste like krijgt van mij een leuk cadeautje! 

Lekker zelf doen met Klapzoen!

 Jawel, eindelijk is het er van gekomen, een doe het zelf, oftewel een DIY pakketje! Deze is voor een blikken pennenbakje met een jasje van vilt en een lief gehaakt randje met bloemetjes! Ben nu druk bezig om alles uit te schrijven, alle materialen op te meten en het creëren van een leuke verpakking. Maar, de eerste twee proefjes heb ik zelf al gemaakt en ik ben erg tevreden over!