Klapzoen helpt Mare, helpen jullie mee?

Mare van 5 jaar heeft vorig jaar de diagnose Acute Lymfatische Leukemie gekregen. Zij is nu een jaar in behandeling en gelukkig slaat deze goed aan. Na een zwaar jaar van onderzoeken en chemobehandelingen gaat het gelukkig steeds beter met haar. De vader van Mare gaat op 6 juni 2013 met vijf vrienden meedoen aan Alpe d’HuZes. Hij wil Alpe d'HuZes 6 keer gaan beklimmen. Het doel van Alpe d’HuZes is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding, waarmee zij onderzoeken naar kanker financieren. Dankzij al dit onderzoek heeft Mare een genezingskans van 95%.

Verder is er een actie gestart om hartjes te haken. Deze hartjes worden verkocht en de opbrengst gaat volledig naar Alpe d’HuZes. Om dit mogelijk te maken heeft Klapzoen ze op weg geholpen met Catania haakkatoen en wat gehaakte hartjes. Natuurlijk is dit nooit genoeg, maar misschien denk je na het lezen van dit bericht: "he, wat gaaf, ik ga ook hartjes haken, of ik heb nog wat bolletjes liggen waar ik niks meer mee doe".  Neem dan contact op met deze lieve mensen! Ook namens Klapzoen heel erg bedankt, super!

Voor meer informatie kan je op de website van Mare kijken: www.BCBKlimtvoorMare.nl of op facebook BCB Klimt voor Mare.

iPhone hoesjes

Nieuw bij Klapzoen in de shop, mooie bontgekleurde hoesjes van vilt voor je i-Phone. Goed beschermd en makkelijk uit te nemen! En de prijs, die mag er wezen: €10 per stuk.
Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties. Wil je er meer over weten, klik hier.