Maak plaats, maak plaats

Nog even en dan gaat mijn blog verhuizen. Logisch, want hier komt mijn webwinkeltje Klapzoen te staan. Mijn blog zal dan te vinden zijn via mijn Klapzoen! Ik weet nog niet wanneer want ik ben druk bezig met de laatste dingen te maken, te fotograferen en ga zo maar verder. 
Mijn lieve huisgenoot is al klaar met het ontwerp van mijn winkeltje. En, het is bijna klaar voor gebruik! Ik vind het zo enorm lief van hem dat hij dit voor mij doet. En jawel, het wordt heel erg mooi! Nee, ik laat nog niks zien, te leuk om dat nog even voor mezelf te houden! 

En dan opeens...

Ik heb lang rondgelopen met plannen om een webwinkel te beginnen. Met mijn eigen gemaakte spulletjes onder mijn eigen label Klapzoen, maar ook met spulletjes waar ik zelf blij van word. Klapzoen, een webwinkel met producten die ik met veel plezier kan verkopen en waarvan ik wil dat iedereen er volop van kan genieten. 


En nu is het zover! De eerste bestellingen zijn geplaatst en komen langzaam binnen, de zakelijke dingen zijn al afgehandeld  (pff!) en nu alleen de webwinkel zelf nog ontwerpen en inrichten. Spannend! Om alvast een tipje van de sluier te onthullen, hier een van de vele mooie dingetjes van Froy en Dind die ik bij Klapzoen ga verkopen:

Verder zal er een mooie collectie haakkatoen te koop zijn en nog veel meer!
Dus, heb geduld, het duurt niet lang meer, ik hoop over twee weken mijn virtuele winkeldeuren te openen. Wat een mooi begin van de lente!