Het vervolg....

Het vervolg van er was eens, mijn eigen sprookje. En het is waar, sprookjes komen uit. Tenminste, in mijn eigen beleving dan. Dit sprookje over een stacaravan in Zeeland wordt alleen maar mooier naarmate het verhaal zich verder ontwikkeld. 
Er is een hoop gebeurd in de tijd van de koop, het faillissement van de camping en de overname. De camping is er absoluut op voor uit gegaan. Natuurlijk heeft het tijd nodig, maar wij genieten er. We merken in "ons laantje" niks van de drukte die er op de camping heerst. Er is geen doorloop van vakantie vierende mensen, hooguit af en toe een verdwaalde gast die moedig doorloopt tot het einde van ons laantje en dan weer dapper terugkeert naar waar hij of zij vandaan kwam. 


Najaar 2012
zomer 2013
In de zomervakantie zijn we dik vier weken op de camping geweest. En wat hebben we veel gedaan. In het voorjaar hadden we de coniferen en twee lantaarnpaaltjes al uit de tuin gehaald en dat was al een hele verbetering. De tijd die we hadden tussen de meivakantie en de zomervakantie hebben we dan ook goed benut met dromen, het uitwerken van de dromen en en het kunnen realiseren van de dromen. Het terras hebben we uiteindelijk helemaal vernieuwd. De tegels die er lagen waren zelfs na een grondige schoonmaakbeurt nog steeds niet mooi. En eigenlijk was het ook een beetje klein en onhandig. Dus, nieuwe grotere tegels en meer oppervlakte. Zo mooi! Gelukkig hebben we ook nog een klein grasveldje, alhoewel we hopen dat er ooit sprake zal zijn van gras. Dat wordt afwachten! Verder wilde ik heel graag een kruiden/groenten/fruit tuintje. En lavendel, heel veel lavendel. En dat is er gekomen! In super mooie plantenbakken. Dat is een stuk mooier dan een saai hekje die je overal al ziet op de camping. En dan, om het geheel af te maken, een schutting om de parkeerplaats zodat de auto lekker buiten zicht staat. Maar tegelijkertijd ook praktisch. Het laantje is smal en draaien is niet eenvoudig als alle "bewoners" er zijn. Nu krijg ik het zelfs voor elkaar om te keren! 
 
de groenten, kruiden en fruit bak

lavendel, lavendel, lavendel!

Maar goed, vier weken geleefd als een prinses in ons sprookje. Zoveel mooie momenten, het mooie weer, veel gelachen en ons tegoed gedaan aan veel wijn en spijs (lees bbq). Ja, leven als bourgondiƫrs. Lekker lui zijn, uitslapen, tot laat in de avond buiten zitten, zwemmen in de kreek, zonnebaden, ijsjes eten. Ach, ik kan nog regels vol schrijven over hoe geweldig ik het ervaren heb! Ik mis ons plekje en kan niet wachten tot we er weer een weekend heen gaan. En dit keer fijn met het kacheltje aan, gezellig en knus binnen!
Wordt vast vervolgd! 
feest, onze tweeling werd 7!!


Een achtergebleven krukje uit de caravan, met een zelfgemaakt hoesje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten