Workshops "HAKEN MET KLAPZOEN'' Najaar 2013

Workshops  “haken met Klapzoen” najaar 2013
Ook dit najaar geeft Klapzoen weer diverse workshops haken. Voor iedereen die wilt leren haken, maar ook voor mensen die al kunnen haken.

© Haken: de basis
In deze workshop leer je de basis van het haken. Hoe begin je, wat zijn lossen, vasten en stokjes? Hoe haak je een lapje? Mocht er nog tijd over zijn, dan leer je ook een rondje haken! De basis is dan gelegd voor het beginnen met haken!

© Haken: Een stap verder
De basis van het haken beheers je. Maar wat nu? Hoe minder je eigenlijk, of hoe moet je meerderen? En hoe hecht je een nieuwe kleur aan? De wereld van het haken wordt groter, je kan steeds meer!

©Haken: Granny squares
Als je eenmaal een basis Granny hebt leren haken zijn de mogelijkheden eindeloos! Pas maar op, want je bent zo verkocht aan deze makkelijke techniek! En probeer dan maar eens op te houden!

© Haak in: wat wil jij nog weten?
Haak in, voor iedereen die ergens mee bezig is. Maar hoe ging het nu ook alweer? Of wil jij ergens aan beginnen maar je weet eigenlijk niet hoe? Of heb je iets gezien wat je dolgraag wilt maken maar je komt er maar niet uit? Pak je kans! Tijdens deze avond is er alle ruimte om ideeën op te doen, ideeën te delen en nieuwe dingen te leren!


Algemene informatie
-De workshops kosten €20 per persoon. Dit is inclusief het gebruik van materialen. Een workshop duurt ongeveer 2 - 2,5 uur en worden gegeven bij Klapzoen (Kapoenstraat 13 Maastricht).
-De workshops zijn elke dinsdagavond van 20:00-22:00 uur. Het kan in overleg ook op andere tijden of dagen.
-De workshops worden al gegeven vanaf één persoon, met een maximum aan vijf personen. Zo kan iedereen altijd genoeg aandacht krijgen.
-Tijdens de workshops zal Klapzoen zorgen voor iets te drinken en wat lekkers.

Heb je interesse en wil je je aanmelden? Of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@klapzoen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten